От 26- 28.05.2022г., за поредна година, екипът на РЦПППО, гр.

...
От 26- 28.05.2022г., за поредна година, екипът на РЦПППО, гр.
Коментари Харесай

Изнесено обучение на деца от Силистра

От 26- 28.05.2022г., за поредна година, екипът на РЦПППО, гр. Силистра провежда и организира в к.к Златни пясъци изнесено образование за деца и възпитаници със специфични просветителни потребности от област Силистра и техните родители.

Приключението се организира в хотел „Елена“, където три дни деца, родители и експерти претърпяха страсти и занимания, които мъчно ще бъдат забравени.
В първия ден децата се любуваха на игрите и танците на делфините в Делфинариум- гр. Варна, след което поеха за ново преживяване в Конна база- с. Кичево. Благодарение на треньорите те имаха опция да се качат и да пояздят красивите коне и естествено да поплачат по-късно от отвращение да слязат от кончетата. През втория ден децата бяха основни герои в лечебни занятия, готови от експертите на РЦПППО, а родителите влязоха в ролята на ко- терапевти, като по този начин се получи споделеност и реципрочност на триумфите в работата. Регионален център- Силистра изрича своите благодарности на всички донори, които отвориха сърцата си и поддържаха една просветителна институция, за която децата със специфични потребности са идея.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР