От 25 март 2021 г., с облекчаването на изискванията за

...
От 25 март 2021 г., с облекчаването на изискванията за
Коментари Харесай

От 25 март България Еър възстановява полетите си до Израел

От 25 март 2021 година, с облекчаването на условията за пътешестване от и до Израел, " България Еър " възвръща постоянните си полети сред София и Тел Авив, оповестиха от компанията. Те са планувани два пъти седмично - всеки четвъртък и неделя, а билети за тях могат да бъдат резервирани онлайн през уеб страницата на самолетната компания на, посредством Центъра за обслужване на клиенти на email, през офисите в страната и през туроператорската мрежа.

Националният авиопревозвач поучава при предприемане на пътешестване всеки да се осведоми за настоящите условия за влизане в крайната дестинация, както и тези за прекосяваме през трансферен пункт, в случай че има подобен.

Съгласно последните разпореждания за влизане в Израел, всички лица, на които е, както и израелските жители е належащо да дават негативен PCR тест, осъществен 72 часа преди заминаването. Пристигащите от България в Израел подлежат и на 14-дневна карантина. Изключение от условията се планува за пасажери притежаващи израелски имунизационен паспорт или документ за прекаран Covid-19 (издаден в Израел).

По отношение на даването на негативен PCR тест, пасажерите на " България Еър " към този момент могат да се възползват от опцията да създадат своя PCR или антигенен тест на място на летище София. На терминал 2 на софийското летище наземият оператор Суиспорт е провел сертифицирана лаборатория, която работи всеки ден от 03:00 до 23:00 часа. От 25 март в това число услугите в нея се надграждат и резултатите от направените PCR проби сред 03:00 и 18 часа ще излизат в границите на 2 часа, а от антигенни проби - за към 20 минути.

За спомагателна сигурност на пасажерите, " България Еър " прави непрекъсната стерилизация на самолетите си със профилирани препрарати и UV лъчи с машината на Honeywell UV Cabin System II. Качеството на въздуха по време на полет се подсигурява от въздушни HEPA филтри. На борда е въведена специфична организция, подсигурени са топла вода и дезинфектанти и сапун, а защитните маски са наложителни за всички по време на целия полет. Освен с защитни маски екипажите посрещат и обслужват пасажерите и с защитни ръкавици.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР