От 25 до 28 август 2022 г. Куклен театър Мале-мале

...
От 25 до 28 август 2022 г. Куклен театър Мале-мале
Коментари Харесай

Столичният Куклен театър "Мале-мале" гостува в община Мездра с безплатна театрална постановка за деца

От 25 до 28 август 2022 година Куклен спектакъл " Мале-мале " - София ще реализира пътуващо турне в община Мездра. В четири поредни дни актьорите Коле и Мила Китанови ще изнесат гратис в пет обитаеми места от общината своята авторска режисура за деца " Концертът на куклите ".
 
" Тази година взехме решение да създадем едно малко, само че запаметяващо се турне в Северозападна България, споделиха по този мотив столичните артисти. След като получихме покана от Кметство Ослен Криводол, където сме гостували и преди, взехме решение, че можем да обиколим в региона и да поиграем на още повече деца.
 
Така в последна сметка избрахме следните дестинации:
• 25 август (четвъртък) от 18:00 ч. в с. Ослен Криводол - в двора на кметството;
• 26 август (петък) от 18:00 ч. в с. Моравица - в двора на учебното заведение, а при неприятно време - в салона на читалището;
• 27 август (събота) от 11:00 ч. в гр. Мездра - на площад " България " и от 18:00 ч. в с. Царевец - на площада, а при неприятно време - в салона на читалището;
• 28 август (неделя) от 18:00 ч. в с. Зверино - на площада, а при неприятно време - в салона на читалището.
 
 
Представлението, с което ще гостуваме, е " Концертът на куклите ". Заповядайте да видите по какъв начин изтънчените и красиви кукли (явайки) ще танцуват под съпровода на най-различна музика, приканват актьорите от Куклен спектакъл " Мале-мале ". А в това време ще се забавлявате неимоверно с приключенията на водещите на спектакъла. Представленията от турнето са безвъзмездни!
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР