От 25 до 27 април т.г. ще се проведе международната

...
От 25 до 27 април т.г. ще се проведе международната
Коментари Харесай

Иновациите в аутомотив индустрията и батериите ще представи международната конференция Automotive & Battery Forum в София

От 25 до 27 април т.г. ще се организира интернационалната конференция Automotive & Battery Forum 2023, проведена от Аутомотив Клъстер България, в партньорство с Българската организация за вложения и Kinstellar. Събитието ще се състои в Grand Hotel Sofia и ще сплоти над 150 водачи и специалисти от международната автомобилна промишленост, C-level мениджъри и представители на изпълнителната власт.

Форумът ще предложи платформа за шерване на положителни практики, обмяна на опит и хрумвания, основаване на нови бизнес партньорства, както и опция за среща с водещите иноватори в сферата.

В рамките на първия ден гостите на събитието ще се срещнат с последните пробиви при батериите за електрически автомобили и системите за предпазване на сила. Във втория ден ще бъдат показани трендовете в цифровата промяна и декарбонизирането на бранша, както и в Net Zero веригите на доставки. Третият ден от конференцията ще сложи фокус върху бъдещето на изкуствения разсъдък в автомобилния бранш и ролята на киберсигурността.

Пълната стратегия на Automotive & Battery Forum 2023 и форма за безвъзмездна регистрация можете да откриете на http://forum.automotive.bg
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР