От 24 юли до 31 август т. г. ще бъде

...
От 24 юли до 31 август т. г. ще бъде
Коментари Харесай

Ограничават движението по пътя Падина – Неделино – Старцев

От 24 юли до 31 август т. година ще бъде лимитирано придвижването по път III-8652 Падина - Неделино - Старцево в град Неделино, оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ". Временната организация е за създаване на мост над река Неделинска в града. Възложител на плана е община Неделино. Мостовото оборудване реализира връзка сред на ул. „ Ал. Стамболийски " и ул. „ Напредък " в Неделино.

По време на строителните действия придвижването ще се пренасочва по обходни направления по уличната мрежа на град Неделино.

Товарният трафик и директно преминаващите коли ще се насочват от път III-8652 Падина - Неделино по ул. „ Напредък " в град Неделино и още веднъж се включват по III-8652.

Леките коли минават по път III-8652 Падина - Неделино, продължавайки по съществуващия мост над река Неделинска в град Неделино.

Необходимо е водачите да се движат с нараснало внимание, съобразена скорост, спазвайки поставената пътна сигнализация.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното приложение LIMA, интернет страницата на АПИ - www.api.bg, и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР