От 24 февруари руската армия в Украйна е загубила около

...
От 24 февруари руската армия в Украйна е загубила около
Коментари Харесай

Над 5000 руски войници са убити вече в Украйна

От 24 февруари съветската войска в Украйна е изгубила към 5 300 бойци. Това заяви във Facebook заместник-министърът на защитата Анна Маляр, представена от UNIAN.

Според нея приблизителните общи загуби на съперника от 24 февруари до 6:00 часа на 28 февруари са: самолети - 29, хеликоптери - 29, танкове - 191, бойни бронирани машини - 816, оръдия - 74, системи за противовъздушна защита BUK - 1, Град - 21, автомобилна техника - 291, танкове - 60, OTR UAV - 3, кораби / лодки - 2, системи за противовъздушна защита - 5. Загуби измежду персоналния състав - към 5300.

„ Информацията е ориентировъчна и може да бъде прецизирана, защото е извънредно мъчно да се получи след борбата, защото командирите се концентрират главно върху провеждането на борбата “, сподели Маляр. Тя добави, че информация може да бъде получена в Министерството на защитата, едвам след края на съответната борба, " а борбите са извънредно дълги във времето ". Следователно идването на данни може да се случи на идващия ден, а от време на време и на по-следващия. Освен това, в случай че борбата продължи през нощта и е почнал на една календарна дата и приключил на друга, тогава е много мъчно да се дефинира в кой ден са настъпили избрани загуби “, добави заместник-министърът на защитата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР