От 23 май в следобедните часове на територията на цялата

...
От 23 май в следобедните часове на територията на цялата
Коментари Харесай

Пътна полиция ще следи за правилното движение

От 23 май в следобедните часове на територията на цялата страна започва една характерна полицейска интервенция, на която ще следим осъществяването през всеки един от идващите дни и тя е ориентирана главно към това да може да се реализира надзор главно над водачи, които с държанието си заплашват сигурността на останалите участници в придвижването е проявят надменно държание на пътя, правят рискови маневри, с което в допълнение биха могли да причинят ПТП, и освен на себе си, а и на други хора да нанесат увреждания.

Това сподели основен контрольор Мария Ботева от Отдел " Пътна полиция " при Главна дирекция " Национална полиция ", съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Онова, което ще се следи по главните пътни артерии, изключително в дните, в които хората почиват, предстоят и летни дни, децата излизат във почивка, по автомагистралите ще се следи за вярно придвижване, като ще продължи потреблението на линейния надзор ", съобщи гл. контрольор Ботева и уточни, че в същото време ще се следи и да не се употребяват погрешно лентите за наложително прекъсване отвън тяхното предопределение.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР