От 23 май, понеделник, късната емисия на bTV Новините ще

...
От 23 май, понеделник, късната емисия на bTV Новините ще
Коментари Харесай

bTV анонсира промяна, Хекимян каза защо го прави

От 23 май, понеделник, късната емисия на bTV Новините ще се излъчва от 22.00 часа от понеделник до петък през летния сезон. С смяната bTV слага още по-силен акцент върху новинарското наличие, на фона на динамичните политически, стопански и обществени събития в страната. Нюзрумът продължава да слага на фокус цялостната и справедлива картина за процесите, които дефинират посоката и качеството на живота на хората и оказват съществено влияние върху бъдещето на страната ни.

" Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час през летния сезон, когато телевизия обичайно гледат повече хора, е разумна стъпка в реализиране на задачата ни да бъдем по-близо до феновете. През последните месеци новинарското наличие закупи още по-голяма значимост за българите в подтекста на настоящите събития и процеси в страната и чужбина “, сподели Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group.

Водещи на късната емисия са Мария Ванкова и Полина Гергушева. През 2021 година Мария стартира да води bTV новините от 23 ч., а от януари 2022 година тя редува вечерните ефири с Полина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР