От 23 март до 15 април планетата Меркурий ще се

...
От 23 март до 15 април планетата Меркурий ще се
Коментари Харесай

ОТ 23 МАРТ ОТНОВО СМЕ В РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! ЗАПАЗЕТЕ СПОКОЙСТВИЕ!

От 23 март до 15 април планетата Меркурий ще се движи в противоположната си посока – назадничав интервал и ще бъде в знака Овен!

Меркурий е планетата, която дава отговор за връзката, интелекта, мисленето, обмяната на информация, общуването, пътуванията, търговията, покупко-продажбите и писането. И не щеш ли още веднъж се срещаме с ретроградния Меркурий, само че в този момент това ще стане в знака на Овена!

Може да се появят някои обстановки, в които може да не разбираме или да не ни схващат, като това ще повлияе най-много хората от зодиакален знак Близнаци и Дева. Ако някои от вас имат назадничав Меркурий в наталната си карта, този интервал може да се окаже изключително работлив и позитивен!

В този интервал е допустимо да се върнем обратно към някои остарели неща, които сме изоставили и да ги довършим! Време да преосмислим доста от нещата от живота си и да ги обърнем в нужната посока, да успеем да забележим същинските претекстове и същинската причина за някои наши цели, проекти или дейности!

Период на изчерпателен разбор върху себе си и върху всичко, което се случва в живота ни! Ще търсим аргументите за всичко и то на доста надълбоко равнище!

Меркурий в Овен може да ни накара да бъдем още по-нетърпеливи, по-бързи и сприхави, а това може би няма да е най-правилният модел и метод на държание!

Ретроградният Меркурий може да ни предизвика да изкажем доста неща, които не би трябвало да изричаме, след което да съжаляваме за казаното!

Вероятни са разнообразни трудности в работата, анулация на договорености, зацикляне на деловия живот, неуспех в договарянията. Период, през който постоянно се срутват деловите връзки. Отложете подписването на значими документи и контракти, защото подписаните през интервала покупко-продажби могат да бъдат анулирани без причина. Ако нямате опция да отложите подписването, то четете доста деликатно всеки един подробност – вероятността от неразбирателство и неточност е голяма. Преговорите могат да тръгнат в напълно непредвидена посока. Бъдете авансово готови и за подобен сюжет.

Какво не можем и не е удобно да вършим по време на ретроградния Меркурий?

Вероятни са разнообразни трудности в работата, анулация на договорености, зацикляне на деловия живот, неуспех в договарянията.
Период, през който постоянно се срутват деловите връзки.
Отложете подписването на значими документи и контракти, подписаните покупко-продажби може да бъдат анулирани без причина. Ако нямате опция да отложите подписването, четете доста деликатно всяка писмен знак, заплахата от неразбирателство и неточност е голяма.
Преговорите могат да тръгнат в напълно непредвидена посока.
Не вземайте значими решения.
Не се договаряйте за нищо, не слагайте подписа си под каквито и да било документи и контракти.
Не започвайте нови настоятелен контакти, те ще бъдат неефективни и краткотрайни. Работете единствено със старите.
Бъдете деликатни при работа с всевъзможни документи, писма, преписка – има заплаха да ги повредите или изгубите.
Има възможност от комплициране и при заплащанията, деликатно проверявайте всяка писмен знак и цифра.
Не подновявайте персоналните си документи – този развой може доста дълго да се проточи, да има несъответствия, неточности и така нататък
Не започвайте нов бизнес.
Не подписвайте трудов контракт за нова работа.
Не започвайте образование, само че в случай че е спомагателна подготовка или курс, това е удачно.
Не давайте ръкопис в издателство – ще открият неточности и ще ви го върнат.
Бъдете деликатни към информацията, която постъпва към вас. Тя може да бъде мощно изкривена и даже да е откровена неистина.
Отложете покупката на всевъзможни електронни устройства – телефони, компютри, таблети.
Въздържайте се от значими покупки, с цел да не се разочаровате и да не похарчите парите си на вятъра. Висока е заплахата купеното да се повреди незабавно, да не е същото, което сте желали.
Най-добре да не тръгвате на път или командировка. Могат да се окажат напразни и ще се наложи още веднъж да ги осъществите след време, само че в случай че това не е първа командировка, резултатът ще бъде позитивен.
Не се предлага покупката на автомобил – вероятни са скрити недостатъци, проблеми с документите, шикалкавене и така нататък
Транспортът може да закъснява, да се движи по различен маршрут, да има повреди.
Особено деликатни би трябвало да бъдат водачите – да се съблюдават всички правила за придвижване. Колкото по-малко пътувания, толкоз по-добре.
През този интервал информацията се изкривява – вероятни са неразбирателства сред хората. Като резултат ще се появява напрежение в общуването със съседите, съучениците, сътрудниците, роднините. Не се засягайте незабавно, може да не сте разбрали всичко напълно ясно. Следете за всяка своя дума – да не би да я схванат неправилно.
Обещанията, дадени през този интервал, най-вероятно ще останат неизпълнени.
Срещи с нови хора, нови запознанства надали ще имат позитивна развръзка.
Ако вашата работа е обвързвана с консултирането, през този интервал не вземайте нови клиенти – вероятността от неточности е огромна. Работете единствено със старите.
Не би трябвало да се бърза.
Какво може да вършим при назадничав Меркурий?

Възстановяване на остарели контакти.
Най-добре е да се употребява времето за дотъкмяване на остарели и изоставени работи.
Ако нещо преди не ви се е получило, може да опитате още веднъж.
През интервала е добре да завършите всичко отсрочено, изключително по-трудните неща.
Преоценка на минали събития.
Преработка на документи и въвеждане на ред.
Корекция на дадена информация.
Вероятност за среща със остарели познати. Ще ви се обадят хора, които от дълго време не сте чували.
Периодът е подобаващ за обсъждане на нови хрумвания и планове, а самото им осъществяване е за по-късно – при директния Меркурий, когато ще може да видите доста по-добре вероятността и новите хоризонти.
С доста Любов от мен!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР