От 23 до 27 юни 2021 г. първият български морски

...
От 23 до 27 юни 2021 г. първият български морски
Коментари Харесай

В курорта Св. Св. Константин и Елена започва спортен фестивал с международно участие

 От 23 до 27 юни 2021 година първият български морски курорт " Св. св. Константин и Елена " е хазаин на 17-тото издание на Работнически състезателен фестивал с интернационално присъединяване.

Събитието се провежда от Българска работническа федерация " Спорт и здраве " и поддръжката на Министерството на младежта и спорта.

В него ще вземат участие 800 състезатели от 7 страни (България, Израел, Македония, Мексико, Румъния, Сърбия и Украйна), които ще се състезават в 17 типа спорт: мини футбол, волейбол, маманет, боулинг, баскетбол (стрийтбол), плуване, тенис, тенис на маса, шахмат, бридж, дартс, петанк, спортна табла, повдигане на пудовка, плажен волейбол, изтегляне на въже и плажен тенис.

По време на събитието българските и интернационалните участници в шампионатите ще имат опция освен да премерят сили в другите дисциплини, само че и ще могат да релаксират и възстановят силите си след оспорваните надпревари с лечебната минерална вода на курорта.

Работническият състезателен фестивал се организира за 6-ти път в първия български морски курорт, който предлага на участниците отлични условия за спорт и уелнес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР