От 23 август, Община Враца стартира превантивно-информационна кампания, насочена срещу

...
От 23 август, Община Враца стартира превантивно-информационна кампания, насочена срещу
Коментари Харесай

Община Враца стартира кампания срещу нерегламентираното изхвърляне на отпадъци

От 23 август, Община Враца започва превантивно-информационна акция, ориентирана против нерегламентираното изхвърляне на боклуци в града, оповестиха от локалната администрация.
В първия стадий от самодейността жителите ще бъдат осведомени с методите за депониране на разнообразни типове боклуци гратис. Изготвени са осведомителни материали, които ще бъдат публикувани в жилищни здания, публични места и институции.
Регулярно в кварталите на града ще се провеждат изнесени приемни от локалната администрация, чиято съществена цел е да осведомят живущите и да дават отговор на въпроси, свръзани с вярното оползотворяване на боклуци от семействата.
Експерти от Община Враца ще срещнат притежателите на обекти и всички юридически лица с опциите за елементарно и регламентирано депониране на хартиени боклуци, опаковки и други, генерирани от комерсиалната дейност.
През месец септември ще бъде оголен и дежурен телефон за подаване на сигнали/въпроси от жителите, свръзани главно с изхвърлянето на боклуци.
Успоредно с провеждането на осведомителната акция, ще се правят и взаимни инспекции от Инспектората и специалисти от локалната администрация за спазването на действащите наредби във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР