От 22 юни се въвежда нова временна организация на движението

...
От 22 юни се въвежда нова временна организация на движението
Коментари Харесай

Временна промяна за автомобилното движение в Княжево от 22 юни

От 22 юни се вкарва нова краткотрайна организация на придвижването в кв. “Княжево “ във връзка с реконструкцията на трамвайния път, оповестяват от Столичната община.
Затваря се за движение южното пътно платно и зоната на релсовия път от ул. " Княжевска “ до ул. " Райска градина “. Движението в посока излаз от София ще се прави еднопосочно в крайната северна пътна лента, а придвижването в посока вход София ще се реализира по ул. " Княжевска “, ул. " Евлия Челеби “ и ул. " Любляна “. Тази краткотрайна организация ще продължи към два месеца.
Отваря се за придвижване секторът от трамвайно ухо " Княжево “ до ул. “Звездица “, където до момента беше изпълнена реконструкцията на трамвайната линия по бул. " Цар Борис III “ в кв. " Княжево “.

За същия интервал се въвеждат промени в маршрута на краткотрайната автобусна линия А5ТМ посока " Бъкстон ".  Разкрива се нова автобусна спирка на ул. " Дамяница “ – 20 метра от десния завой от. ул. " Евлия Челеби “.
На водачите се припомнят възможните алтернативните трасета:
За идващи от центъра: по бул. " България “ - ул. " Даскал Стоян Попандреев “ -  ул. " проф. Николай Державин “ (Панорамен път).Идващите от Перник: по Автомагистрала " Люлин “, както и по бул. " Цар Борис III “ -  ул. " проф. Николай Державин “ (Панорамен път).
Успоредно с това започват и ремонтните дейности в обсега на кръстовището на бул. " Пушкин “. От 26.06.2023 година за интервал от към три седмици се затваря източната част на кръстовището в зоната на релсовия път. Кръстовището ще е с понижена проходимост като придвижването ще се обезпечава в двете посоки в западната част на кръстовището.
БНР
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР