От 22 до 31 март фондация "За Нашите Деца" е

...
От 22 до 31 март фондация "За Нашите Деца" е
Коментари Харесай

Дари надежда и бъдеще За Нашите Деца още днес

От 22 до 31 март фондация "За Нашите Деца " е част от националната дарителска акция България подарява, чиято цел е да даде опция на дела от всички краища на страната да доближат до повече хора, вярвайки че дарителството оказва помощ да развиваме обществото, в което живеем. Дарителството е акт на съпричастност и споделена визия за решаването на настоящ публичен проблем.

Инвестициите в развиването на децата в най-ранна възраст са основни за всеки идващ стадий от живота им. Даряването за идеята на фондация "За Нашите Деца " в България Дарява, е доста повече от средства. То е поддръжка, вяра, сигурност, познания и умения за родителите още от първия момент след раждането. Благодарение на висококвалифицираните експерти на фондацията, които застават до фамилията и детето през цялото време, родителите получават умения, учредени на мощните им страни и се оправят със своето бебе по отношение на неговите самостоятелни потребности. Правилната и навременна грижа за децата от 0 до 3 години е от значително значение, защото това е интервалът, в който човешкият мозък се развива най-бързо. Грижите в ранна детска възраст дават са шансът и за по-висока степен на приобщаване на деца със специфични потребности. Нека дружно помогнем на повече фамилии през днешния ден, с цел да могат да дадат нужните грижа и любов на своите деца през утрешния ден.

За екипа на фоднация "За Нашите Деца " работата е отдадена на децата, на бъдещето, на вярата, като за 27 години са подкрепили 12 800 деца, фамилии и експерти.

В седмицата отдадена на дарителството в цялата страна подкрепете повече български фамилии в развъждането на пълноценни, щастливи и здрави деца. Посетете страницата на фондация "За Нашите Деца " в България подарява и дайте своя принос: https://bulgariadariava.bg/cause/razvitie-i-shtastlivo-detstvo-za-detsa-v-ranna-vazrast/

Защото всяко дете заслужава най-хубавото, а точно грижите на мама и баща за едно пъстро и щастливо детство!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР