От 22 април посетителите на Paradise Center ще имат възможността

...
От 22 април посетителите на Paradise Center ще имат възможността
Коментари Харесай

3D макет на земното кълбо и фотоизложба по повод Деня на Земята в Paradise Center

От 22 април посетителите на Paradise Center ще имат опцията да видят неповторим по рода си 3D макет на земното кълбо. Поводът е отбелязването на интернационалния ден на Земята, който тази година протича под мотото „ Възстанови Земята “. Фотоизложба със спиращи дъха фрагменти, разкриващи хубостта и благосъстоянието на природата, любопитни обстоятелства и препоръки за природосъобразен метод на живот също ще бъдат част от интензивностите на центъра във връзка празника. Арт инсталацията се намира на етаж +1, над Централен Северен вход (бул. „ Черни връх “ и ул. „ Сребърна “ и ще бъде налична до 5 май.

С отбелязването на Деня на Земята от Paradise Center дават началото и на дълготрайната акция за стабилно развиване КИСЛОРОД. Кампанията има за цел да сплоти напъните на центъра в посока природосъобразен живот в чиста и зелена градска среда. Проектът ще канализира обособените интензивности на центъра в единна информационна акция с ясни сфери на деяние и послания.



През 2021 центърът си слага за цел не просто да усили и канализира напъните си в посока възстановяване на живота на хората в градска среда, само че и да подкрепи и ангажира разнообразни други организации да го създадат, като им даде нужната поддръжка.

От комерсиалния център възнамеряват редица интензивности в разнообразни сфери на устойчивото развиване и запазване на природата. Сред тях са разделно събиране и преработване на боклуци, грижи за биологичното многообразие в градска среда, запазване на естествените запаси и други.

Специални интензивности са планувани и за най-малките. Между 22.04.2021 и 05.05.2021 Paradise Center провежда конкурс за детска рисунка на тематика „ Земята – моят дом. “ Конкурсът се организира във Фейсбук страницата на комерсиалния център, а спечелилият ще завоюва тениски от органически памук за цялото семейство. Наградите са общително предоставени от Pepco, чиято философия за стабилно развиване се откроява ясно в последната им сбирка от органически памук. Повече информация може да бъде открита в формалната страница на Paradise Center.



От Paradise Center припомнят, че на територията на комерсиалния център се съблюдават всички нужни ограничения за сигурността на посетителите, които от своя страна наложително би трябвало да носят маска. С цел отбягване скупчване на доста хора арт инсталацията ще бъде налична за посетителите в границите на 14 дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР