От 21 март 2019 г. Дечебал Тудор поема поста изпълнителен

...
От 21 март 2019 г. Дечебал Тудор поема поста изпълнителен
Коментари Харесай

Дечебал Тудор е новият изпълнителен директор на OMV България

От 21 март 2019 година Дечебал Тудор поема поста изпълнителен шеф на ОМV България и застава отпред на направление „ Верига бензиностанции “, оповестиха от компанията.

Той работи в OMV от 2003 година

Преди поста на изпълнителен шеф на OMV България, Дечебал Тудор е началник на веригата бензиностанции OMV в Румъния.

През годините той е работил интензивно за развиването на компанията на разнообразни управнически позиции – от управител „ Автомивки “ за района, през изпълнителен шеф и шеф „ Верига бензиностанции “ в Хърватия и Сърбия, до интернационален управител „ Автомивки и артикули за автомобила “ в централата на компанията в Австрия. 

Оперативната работа на Дечебал Тудор с OMV България стартира още когато той е управител „ Автомивки “ за района през 2003 година:

„ През годините постоянно съм имал тясна връзка с България. За мен веригата тук е образец от оперативна позиция в доста връзки. Присъединявам се към една мощна компания и ще работя за това да допринеса още повече към постигнатото високо равнище на показване и отлична известност в последните 20 години на българския пазар. След като навлезе в района, OMV промени модела на работа, упованията и условията на потребителите към бензиностанциите. Нашите клиенти разчитат на комплексните услуги, качеството и непрекъснатите усъвършенствания, които OMV им предлага, тъй като за нас тяхното задоволство е с най-голям приоритет. “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР