От 21.07.2018 г. EVN Топлофикация стартира проект за изграждане на

...
От 21.07.2018 г. EVN Топлофикация стартира проект за изграждане на
Коментари Харесай

Затварят улици в Северен

От 21.07.2018 година EVN Топлофикация започва план за създаване на нови топлопроводи в регион " Северен “ в Пловдив за присъединение на  жилищни здания към централно отопление и битова гореща вода. Планира се да бъде построена повече от 200 метра нова мрежа, която ще зарежда с топлинна сила здания по улици " Полк. Сава Муткуров “, " Златна Панега “ и " Порто Лагос “. Новите топлопроводи са планувани да имат опция да захранят също и строящите се все още нови здания в региона.  

Строително-ремонтните действия ще се реализират на стадии. Тяхното осъществяване постанова изцяло затваряне за придвижване по ул. " Полк. Сава Муткуров “ в региона на  кръстовището на ул. " Полк. Сава Муткуров “ с ул. " Златна Панега “ за интервала 21.07 – 31.07.2018 година Предвиден е обходен маршрут по ул. " Сърнена гора “. След това следва отчасти затваряне за придвижване на ул. " Златна Панега “ – единствено на западното платно сред ул. " Сава Муткуров “ и ул. " Порто Лагос “.  

Очаква се дейностите да приключат през първата половина на септември 2018 година EVN Топлофикация твърди, че сдружението ще предприеме нужните ограничения за по-бързото привършване на плана.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР