От 21:00 часа днес Швейцария и Коста Рика се изправят

...
От 21:00 часа днес Швейцария и Коста Рика се изправят
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018 НА ЖИВО: Швейцария - Коста Рика

От 21:00 часа през днешния ден Швейцария и Коста Рика се изправят един против различен в последния си мач от груповата фаза на Световното състезание по футбол 2018 . " Кръстоносците " са с действителен късмет да продължат напред в шампионата, като мача им с Коста Рика може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg .
Състави:
Швейцария : Зомер, Лихщайнер, Аканджи, Емболо, Джака, Бахрами, Родригес, Джемайли, Гавранович, Шер, Шакири
Коста Рика : Навас, Акоста, Гонзалез, Борхес, Овиедо, Колиндрес, Брайън, Кембъл, Гамбоа, Уастон, Гузман
Преди мача
Отборът на Коста Рика към този момент отпадна от Световното състезание по футбол 2018, откакто записа две загуби, само че през днешния ден може съществено да обърка сметките на Швейцария в група E.
" Кръстоносците " победиха Сърбия и записаха тъждество с Бразилия, само че през днешния ден би трябвало също да стигнат до триумфа, в случай че желаят да са сигурни 1/8-финалисти. По същото време от 21 часа един против различен играят Бразилия и Сърбия, като за " селесао " е задоволително и единствено тъждество, с цел да продължат напред.
Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович няма кадрови проблеми. Едни от най-важните в състава обаче висят с картони и може да пропуснат идната фаза. Това са Стефан Лихтщайнер, Фабиан Шер, Валон Бехрами и Джердан Шакири. В лагера на швейцарците имаше и значителен скандал с Шакири и Гранит Джака за жестовете им с форма на двуглав орел по време на мача със Сърбия. ФИФА обаче ги наказа единствено с парична санкция.
Коста Рика и огромната им звезда Кейлор Навас обаче надали ще се дадат без пердах и желаят да си тръгнат от Русия без нито една точка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР