От 21.00 ч. днес до 06.00 ч. утре за почистване

...
От 21.00 ч. днес до 06.00 ч. утре за почистване
Коментари Харесай

Временно затварят няколко тунела

От 21.00 ч. през днешния ден до 06.00 ч. на следващия ден за разчистване се лимитира придвижването в тръбата за София на тунел " Ечемишка " на Автомагистрала " Хемус ".

Пътуващите към София ще се пренасочват от пътен възел " Ботевград " при 47-и км на автомагистралата по път I-1 София – Ботевград и при пътна връзка " Витинска река " при 30-и км ще не престават пътуването си по Автомагистрала " Хемус ".

На 25 октомври от 15.00 ч. до 06.00 ч. на 26 октомври за разчистване ще бъде лимитирано прекосяването в тръбата за София на тунел " Витиня ". Трафикът ще се пренасочва по път I-1 София – Ботевград от 35-и до 30-и км при пътен възел " Витинска река ".

От 09.00 ч. до 17.00 ч. за измиване на тръбата за Бургас ще се ограничи придвижването в тунел " Траянови врата " на " Автомагистрала Тракия ". Трафикът ще минава в двете посоки в тръбата за София.

Агенция " Пътна инфраструктура " моли водачите да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и да карат деликатно, спазвайки отдалеченост. Да се движат със съобразена скорост и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. Eмоционалното шофиране не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР