От 2008 г. насам чантата Peekaboo се превърна в класически

...
От 2008 г. насам чантата Peekaboo се превърна в класически
Коментари Харесай

Кейт Мос и Лила Мос са повече от неотразими заедно

От 2008 година насам чантата Peekaboo се трансформира в типичен знак на италианското майсторство и знак на женствеността, неотделима от Fendi. Peekaboo е създадена от Силвия Вентурини Фенди и дебютира на дамското фешън ревю на марката за пролет/лято 2009 година Моделът е умислен да промени актуалните аксесоари, когато ерата на така известните тогава " it-чанти " наближава своя край.
 Кейт Мос на 50
Кейт Мос в 22 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

" Имаше инвазия на чанти на стилния подиум на всички места по това време, тъй че в действителност желаех да основа чанта, която единствено същински производител на първокласни кожени произведения като Fendi би могъл да направи ", разкрива Силвия Вентурини Фенди.

Формата на Peekaboo е елементарна и елегантна, със заоблени и гладки линии, а практичният ѝ дизайн е по едно и също време хубав и шеговит. Peekaboo дебютира на дамското пролетно/лятно фешън шоу за 2009 година, допълвайки сбирката конфекция, създадена от Карл Лагерфелд и толкоз години поред продължава да е една от най-продаваните и харесвани чанти на Fendi. 

Моделите Peekaboo за 2024 г. бяха публично показани в международен мащаб преди броени дни. Заснета от английския фешън фотограф Крейг Макдийн, акцията подчертава на дълбоката връзка майка-дъщеря сред именития супермодел Кейт Мос и нейната щерка Лила Грейс Мос - същата мощна връзка, която добре познатите модели чанти носят в себе си.
 Лила Мос и появяването й на празненството на Valentino по време на Седмицата на модата в Лондон
Дъщерята на Кейт Мос отново е център на внимание

Има си добър преподавател

Добре знае се, че Кейт и Лила Грейс Мос са обичани лица от стилната къща. Двете се появиха за първи път дружно на подиума на Fendi през февруари 2021 година, когато артистичния шеф Ким Джоунс показа първата си сбирка. Именно тогава Лила Мос дифилира с   инсулиновата си помпа в Милано. Вместо да прикрие, че страда от диабет вид 1, който изисква инсулинови инжекции - от игла или от помпа, с цел да поддържа здравословни равнища на кръвна захар, Лила излезе на стилния подиум с безкамерната си инсулинова помпа, закачена от външната страна на лявото ѝ бедро.

Що се отнася до новата акция на Fendi за Peekaboo, тя цели да покаже страхотните връзки в едно истинско семейство, обединявайки още веднъж тези емблематични дами от разнообразни генерации, които отразяват женската мощ, която от дълго време дефинира марката Fendi, както отбелязва и Women`s Wear Daily.
 Когато Лила Мос пресъздаде емблематичната визия с транспарантна рокля на майка си Кейт Мос
Дъщерята на Кейт Мос в секси транспарантна рокля

Лила Мос по стъпките на майка си

Няма по какъв начин да не обърнем внимание, че Лила Мос е от това потомство наследствени модели, които към този момент покоряват подиума и кориците на списанията, а семействата ни карат да имаме вяра, че ги чака блестяща кариера. Дъщерята на Кейт Мос може към момента да не е толкоз известна колкото Лени Клум да вземем за пример, само че където и да се появи, наложително събира всички погледи. И новата рекламна акция на Fendi е следващото доказателство за думите ни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР