От 2003 година досега само четирима мъже – Роджър Федерер,

...
От 2003 година досега само четирима мъже – Роджър Федерер,
Коментари Харесай

Според Betway - кои са състезателите с най-голям шанс за победа на Уимбълдън

От 2003 година до момента единствено четирима мъже – Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович и Анди Мъри – са печелили купата на Уимбълдън. Но кой ще завоюва тази година? Ако сте си споделили „, че Григор Димитров ще победи “, може и да не познаете. Все отново, в случай че сте решили да вършиме залози, проверете коефициентите в Betway.

Уимбълдън стартира в 6:00 часа тази заран. В него няма да взе участие Федерер, няма да вземат участие и съветски тенисисти, което дава някаква вяра, че може да се заформи конспирация.

Ето кои са състезателите, които имат максимален късмет за победа, съгласно Betway:

Феликс Оже Алиасим

Той е единствено на 20 години, само че към този момент сподели на целия свят, че не е за подценяване. Той е част от така наречен „ младо потомство “ тенисисти, които все по-често се подреждат в челните позиции на ранглистата. Канадецът се доближава с мудни, само че сигурни крачки към заветния трофей.

Рафаел Надал

Разбира се, няма по какъв начин да мине ранглиста без Надал. Звездата на тениса към този момент е на 36 години и резултатите му на тревни кортове през последните години са спорни. Надал е отпочинал, болките в крайници му са попреминали и след двугодишно неявяване испанецът е жаден за победа.

Матео Беретини

Миналогодишният вицешампион се завръща на тревата и е подготвен за реванш. Той към този момент съобщи, че има вяра, че има всички шансове да завоюва купата на Уимбълдън, откакто предходната година се размина с два сета от трофея и не позволи поврат против Новак Джокович. 26-годишният италианец е една от звездите на тазгодишното издание на шампионата. Той впечатлява със стабилната си игра, изключително на по-бързите настилки като трева и хард.

Новак Джокович

Тъкмо преди да си помислите, че Джокович ще разгласи „ гейм/сет/мач “ и ще се откаже от шампионатите от Големия шлем, сърбинът се завръща по-жаден за победа от всеки път. Той се е устремил гневно към четвъртата си поредна купа.
И въпреки че това са единствено част от кандидатите за огромната купа, те в действителност имат доста огромни шансове да стигнат до успеха. Миналата седмица българинът Григор Димитров попадна на 21-о място в международната класация. Това значи, че Гришо има не по-малък късмет да се допре до трофея.

Какъвто и да е резултатът, този шампионат по всяка възможност ще е същинско представление, съчетаващ в себе си майсторството и класата на десетки играчи, които са твърдо решени да завоюват заветния трофей.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР