От 2003 година до днес фирма Доктор Биомастер“ е най-големият

...
От 2003 година до днес фирма Доктор Биомастер“ е най-големият
Коментари Харесай

Време е да подсилите имунитета си!

От 2003 година до през днешния ден компания „ Доктор Биомастер “ е най-големият български вносител и производител на артикули от висококачествени лекарствени гъби, употребявани за възобновяване на имунитета.

Фирмата предлага някои от най-мощните гъбени и билкови имуномодулатори от Германия, Австрия, Италия, Канада и България, съвместими с химио- и лъчетерапия. Те се употребяват за поддръжка на имунната система на хора и животни, водещи битка с онкологични и други съществени болести.
От 2016 година Доктор Биомастер създава и популяризира на българския пазар артикули, съдържащи КАНАБИДИОЛ (CBD), за грижа за хубостта и здравето на клиентите си.Компанията е с 20-годишен опит в региона на естествената медицина и производството на висококачествени хранителни добавки. В екипа работят лекари и фармацевти, които са отдадени на своята работа. Доктор Биомастер работи с повече от 30 висококвалифицирани експерти в страната.

Мисията на компанията е да предложи на своите клиенти качествени естествени артикули за грижа за здравето. Също по този начин предлага консултация с лекари-микотерапевти.
Лекарите, които са част от екипа на Доктор Биомастер, са минали специфични образования при някои от най-хубавите експерти по микотерапия от Русия и Германия.
Благодарение на насъбрания опит, те са в положение да предложат на всеки пациент, който води битка с онкологично или друго заболяване, самостоятелно направен лечебен протокол за възстановяване на тяхното здравословно положение.

Лекарите на Доктор Биомастер разчитат на към този момент потвърдените качества на продуктите на компанията. Част от тях са: дестилат е висококачествена примес от шестте най-изследвани лекарствени гъби – Рейши, Шийтаке, Мейтаке, Кордицепс, Агарикус блазей и Кориолус. Продуктът относително бързо възвръща имунната система. Активен в битката с разнообразни инфекции и болести.Кориолус, наричана още Пуешка опашка, е лекарствена гъба, употребена от хилядолетия в Традиционната китайска медицина. Тя се употребява от лекарите-микотерапевти в битката с вируси, гъбички и бактерии. Особено ефикасна е при HPV (човешки папилома вирус) и някои онкологични положения. Подпомага формалните лечения при някои типове рак. е най-уважаваната гъба в Азия. От епохи тя е употребена в битката с онкологични болести, вируси, висока кръвна захар и подкрепя регенерацията на повредените тъкани. Освен това Рейши усъвършенства равнищата на положителния холестерол (LDL) и понижава триглицеридите в кръвта. По този метод оказва мощна профилактика на сърдечно-съдови болести.Куркумин х40 е четиридесет пъти по-усвоим от множеството артикули с куркумин на българския пазар. Продуктът има потвърдено мощни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Приемът на куркумин оказва позитивен резултат върху функционалностите на имунната система. Благодарение на тези свойства той е извънредно подобаващ при артритни болести. Също по този начин спомага за поддържане на здрава кожа и забавя процесите на стареене.Канабидиолът (CBD) - фитоканабиноидно съединяване, влизащо в състава на растението промишлен коноп. Той е изцяло безвреден за приложимост, не води до пристрастяване и няма психоактивно деяние. CBD е прочут с това, че повлиява разнообразни форми на болежка и инфектиране. Канабидиолът може да повлияе спастичността на мускулатурата при множествена склероза и да понижи припадъците при хора с епилепсия. Също по този начин се употребява при стрес и тревога. За връзка с лекар-микотерапевт и за повече информация по отношение на продуктите
тел: 0879 62 72 95
www.drbiomaster.com
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР