От 2000 г. до днес един човек е незименна част

...
От 2000 г. до днес един човек е незименна част
Коментари Харесай

Емоционална раздяла в bTV! Хекимян: Ти оставаш дълбоко в сърцето

От 2000 година до през днешния ден един човек е незименна част от нюзрума на bTV. А през днешния ден е последният работен ден на именития продуцент на bTV Петър Томов.

" Явно тук е било задоволително забавно - и за мен продължава да бъде - с цел да не отиде другаде ", сподели той по време на гостуването си в предаването " Тази заран ".

" Чувството за комизъм ни избавя, тъй като нашата работа е ужасна - извънредно напрегната, ужасно тревожна, ужасно трудна... И във всеки един миг се учиш. Ако ти не съхраниш възприятието си за комизъм и за самоирония, ще влезеш в болница ", добави той.

" Не мога да се нарадвам още на почивката си, тъй като един месец не е доста, само че привиквам. Това, което виждам тук и което видях, когато влязох в bTV преди 22 години и два месеца, буди в мен такова неспокойствие, че на човек му е мъчно да си показа “, показа той.

" Разликата е голяма - и механически, и по метод на мислене нашата телевизия се промени доста. В bTV единствено прозорци не съм чистил. Мел съм пода, само че това е част от живота “, описа още Петър Томов.

" Благодаря за уроците и обичта! Ти оставаш надълбоко в сърцето ", сподели на сбогуване Антон Хекимян, директор на " Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР