От 20-ти до 26-ти юни, Община Смолян организира проучване за

...
От 20-ти до 26-ти юни, Община Смолян организира проучване за
Коментари Харесай

Да създадем заедно по-чист и по-зелен Смолян

От 20-ти до 26-ти юни, Община Смолян провежда изследване за възстановяване на сметосъбирането в нашия град.

Кампанията ще се организира чрез онлайн инструмент, който дава опция на града и неговите поданици да опитват и дружно да работят за възстановяване на градското пространство. Той е възложен на Общината безплатно от сътрудниците ни по план + CityxChange, финансиран от стратегия Хоризонт 2020.

През миналите няколко седмици в Смолян бе извършена анкета измежду жителите за това по какъв начин биха желали да наподобява Смолян през 2050. Независимо от възрастта и настройките на интервюираните, всички споделиха желанието си да живеят в един чист и спретнат град. Настоящата акция дава опция на жителите на Смолян да изразят своето мнение за това къде в града има потребност от слагане на спомагателни съдове за събиране на битови боклуци и съдове за разделно събиране. Общината разполага също и с избран брой паркови кошове, обществени компостери и съдове за изхвърляне на строителни боклуци и се надява да получи от всички нас противоположна информация къде е най-необходимо те да бъдат ситуирани.

За присъединяване в акцията посетете адрес или сканирайте QR-кода, който може да бъде открит както в обществените мрежи на Общината по този начин и на основни места из града. След отваряне на страницата, изберете място на картата, на което желаете да бъде подложен съответния съд или съдове, натиснете бутона „ Add place or idea ” и попълнете къса анонимна анкета, в края на която имате опция да напишете рекомендации или оферти по тематиката.

Важно е всички ние да сме дейни и да дадем своя принос за възстановяване образа на града ни!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР