От 20 ноември светът ще бъде футбол! За да може

...
От 20 ноември светът ще бъде футбол! За да може
Коментари Харесай

БНТ пуска платформа и подкаст за Световното първенство по футбол в Катар 2022

От 20 ноември светът ще бъде футбол! За да може да даде най-изчерпателната, точна и бърза информация на футболните почитатели, Българската национална телевизия дава начало на специфичните си цифрови планове, отдадени на ФИФА Световното по футбол Катар 2022 – уеб сайтът () и подкастът #ТеРазбиратИграта.

Обществената телевизия създаде специфична онлайн платформа , която ще събере всичко най-важно за Мондиала на едно място. Всички срещи, които не се излъчват онлайн в ефира на Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3, феновете могат да гледат в уеб страницата . Партньорството с един от най-известните и огромни спортни уеб сайтове в България,, част от швейцарската Ringier Sports Media, ще разреши на футболните почитатели да имат разнообразно и качествено наличие за всичко, обвързвано със международното състезание по футбол Катар 2022 - вести онлайн за всеки мач, видеa, всички голове, голмайстори и забавни моменти. Платформата на Българска национална телевизия ще даде опция на феновете да проследят всеки миг от шампионата и да гледат онлайн по какъв начин се развиват класиранията в групите и в елиминационната фаза до самия край.

За да споделят своите вълнуващи футболни страсти, почитателите могат да се включат и в онлайн игрите - „ Кадър на деня ” в уеб страницата на Българска национална телевизия и Емоциите, които ни свързват ” във Фейсбук страницата. Кои ще са 3-те най-интересни момента от мачовете през миналия ден, ще дефинират всекидневно гласуващите в „ Кадър на деня “. Във Фейсбук, Българска национална телевизия приканва почитателите самоуверено да споделят къси клипчета за прекарването на футболните страсти с другари и близки, до момента в който гледат мачовете от шампионата. За гласуващите в „ Кадър на деня “ и най-атрактивните видеа, качени във Facebook, публичната телевизия ще подари футболни топки на почитатели.

Специално за Световното шампионата по футбол в Катар, Българска национална телевизия пуска и своя състезателен подкаст – #ТеРазбиратИграта, в . Поредицата ще срещне футболните почитатели с публицистите, които ще отразят най-големия футболен конгрес в света, а посетители в него ще бъдат и доста звезди от шоубизнеса, които ще споделят своята позиция за Мондиала и футбола като цяло. Водещ на подкаста ще е едно от новите лица на спортната дирекция на Българска национална телевизия и дълготраен състезателен публицист - Десислава Францова . Зрителите на националната телевизия я познават от отразяването ѝ на Световното състезание по художествена гимнастика в София и от репортерската ѝ работа за спортните излъчвания на Българска национална телевизия. Тя е от Козлодуй и е приключила СУ „ Св. Климент Охридски " – бакалавър „ Журналистика " и магистър „ Продуцентство и изобретателна промишленост ”. Нейната пристрастеност е футболът, който освен следи с интерес, само че и практикува любителски, а с дамския ѝ тим постоянно се включват в благотворителни шампионати и начинания, а задачата им е да популяризират положителното.

#ТеРазбиратИграта започва с четири специфични епизода , проследяващи протичащото се зад кадър, които разкриват забавните и занимателни моменти при снимането на специфичните промо клипове на Българска национална телевизия за шампионата.

В първия епизод феновете се срещат със спортния публицист Радостин Любомиров, който търси животни, с цел да предвиждат мачовете на Мондиала, както и с гледачите в Столичния зоопарк и някои от най-атрактивните му жители. Следващата среща ще е с репортерите на публичната медия в Катар - Бюлент Мюмюнов и Моника Симеонова, които ще споделят упованията си за най-големия футболен конгрес, по какъв начин работят в тандем и по какъв начин екипът на Българска национална телевизия пресъздаде пустинна конюнктура в промо филмовите откъси си. В третото видео ще видите спортните публицисти Иво Бързаков и Илиян Енев, които демонстрират една занимателна подготовка за изявите си в ефир. В епизодът ще видите и професионалните състезатели по джага Красимир Димитров и Данаил Златаров, които описват за какво България има по-големи триумфи на джага, в сравнение с футбол, както и кои са по-добри на масата - мъжете или дамите. В последния епизод от поредицата „ зад кадър “ на #ТеРазбиратИграта ще видите сокола, който кацна пред Българска национална телевизия, на какво залагат лицата на футболните студиа и какво да чакаме от Андреа Банда Банда – както и още доста други разказани истории. В идващите епизоди, интернет феновете ще видят още разкази за прекарвания на български почитатели, непосредствено от Катар пред Моника и Бюлент и доста звездни посетители със занимателни мнения и блиц изявленията в неофициална среда.

Гледайте ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 от 20 ноември до 18 декември

в каналите на Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР