От 20 ноември Катар ще бъде домакин на световното първенство

...
От 20 ноември Катар ще бъде домакин на световното първенство
Коментари Харесай

Домакините на Мондиала в Катар: Наистина трябва да се види, за да се повярва!

От 20 ноември Катар ще бъде хазаин на международното състезание по футбол. 64 мача ще се изиграят за 29 дни, а столицата Доха ще се трансформира в дом на милиони почитатели, доста от които ще посетят района за първи път. 
Но какво тъкмо може да чакат всички фенове на футбола, когато дойдат за едно от най-големите събития в спорта? От почитател фестивали до " огнедишащи паяци "... сигурно ще има по нещо за всеки.

„ Феновете могат да чакат голямо представление, когато дойдат в Катар. Ако имате билети за мачовете, това е ужасно, само че даже и да нямате, толкоз доста неща се случват тук. Ще има фестивал на почитателите на FIFA. Диджеите също ще бъдат тук. Ще има и карнавали и безчет заведения за хранене. Тук ще бъде грандиозно ", разкрива Арън Фернанез, водач на почитателите на Катар за акцията " Пътят към 2022 година "

Ал Бида Парк ще отвори вратите си за главния почитател фестивал, където последователите могат да се събират и да честват. Той е комфортно ситуиран до центъра на Доха и е с размер почти 500 000 квадратни метра. Паркът е подготвен да посрещне до 40 000 почитатели дневно.

Специално построения за Мондиала бул. " Лусайл " е на един хвърлей разстояние от забележителния стадион носещ същото име и ще бъде разполагаем на хилядите почитатели, които желаят да споделят страстта от мачовете. Булевардът е декориран с големи флагове на страните участнички и ще бъде гореща точка за музика онлайн, места за хранене, само че и нови запознанства.

Домакините канят почитателите на фестивала Аркадия, който ще се организира всяка вечер от 19 ноември до 18 декември. Популярното шоу ще включва хаус танци и денс музика, а това което ще го направи неповторим е 50-тонният огнедишащ паяк. " Наистина би трябвало да се види, с цел да се повярва! ", споделят домакините.

В допълнение към почитател зоните и осемте най-модерни стадиона, които ще одобряват мачовете, Катар предлага голям брой културни и исторически забележителности. В дните, когато почитателите се оказват без билет за мачове, има доста неща, които могят да се видят, споделят домакините.

Катара е място, което наложително би трябвало да се посети, настояват уредниците на Мондиала. Буйните градини в културното населено място се простират на 32 700 квадратни метра и са идеални за релаксиращи разходки.

" Операта и амфитеатърът ще бъдат домакини на редица представления. Освен това има голям брой достоверни кафенета и заведения за хранене за вечеря, както и плаж, където фамилиите могат да се насладят на приятните зимни температури на залива ", акцентират домакините от Катар.

Катар е дом на доста фантастични музеи и арт пространства. Националният музей показва историята на страната хазаин и нейното развиване през последните десетилетия. Наблизо има и музей на ислямските изкуства, който демонстрира красиви творби на изкуството от целия район на Близкия изток.

Музеят " 3-2-1 " в стадион Халифа е идеалното място за феновете на най-великата игра. В него те могат да научат повече за най-големите фигури в историята на спорта.

Страната разполага и с 14-търговски центъра. Посещението на новопостроения МОЛ Вендом в Лусайл е наложително, приканват домакините. Вдъхновеният от Париж комплекс разполага с 580 магазина от междинен до висок клас разпрострян се на повърхност от 1,1 милиона квадратни метра. Домакините дават обещание и редица представления до танцуващите фонтани там.

Катар дава обещание незабравимо премеждие за всички свои посетители.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР