От 20-годишен съм с хроничен колит и гастрит. Аерофагия имам

...
От 20-годишен съм с хроничен колит и гастрит. Аерофагия имам
Коментари Харесай

Ужасни болести мъчат Васил Найденов, ето как се спасява

" От 20-годишен съм с продължителен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето - отвън темп съм от дълго време, само че още съм жив и ме държи страстта, публиката също ми е огромен покровител ". Това описа легендата на родната сцена Васил Найденов пред Лора Крумова в Нова телевизия.

Той акцентира, че не е спирал да работи, а това го зарежда и му дава сигурност.

Колкото до новото държавно управление, ми харесва това, че са младежи, няма да им бъде по никакъв начин елементарно, само че нека нещата в България да стават от положителни по-добри ".

" Не бих станал жури в риалити формати, няколко пъти са ме канили, само че все отхвърлям. Не мога да се наемам, защото доста работя и нямам време. Предаванията не престават по 2-3 месеца и в случай че приема да съм жури, по какъв начин ще съчетавам главните си задължения с присъединяване в тези формати? Направо е невероятно, а аз съм виновен човек.

Дори да бях по-млад, отново не бих се съгласил. Не мога да си показва, че ще пея до измежду нощ, а на другия ден ще отида недоспал в студио, това е отговорност ".

71-годишният реализатор е безапелационен, че ще се имунизира, в случай че би трябвало и четвърти път, единствено и единствено да се избави от тази злина ковид.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР