От 20 до 22 март президентът Румен Радев е на

...
От 20 до 22 март президентът Румен Радев е на
Коментари Харесай

Цветните тоалети на Десислава Радева в Израел

От 20 до 22 март президентът Румен Радев е на публично посещаване в Израел по покана на президента Реувен Ривлин. С него е и първата дама.

Визитата на българския държавен глава е в подтекста на 75-ата годишнина от спасението на българските евреи и 70-ата годишнина от основаването на Държавата Израел. Посещението на Румен Радев е в продължение на политическия разговор на най-високо ниво сред двете страни.

ВИЖТЕ ТОАЛЕТИТЕ НА ДЕСИСЛАВА РАДЕВА

След посрещането от израелския си сътрудник Реувен Ривлин с публична гала в президентския замък в Йерусалим, имаше и среща с българската общественост в Йерусалим.

За първото Радева бе избрала грациозен костюм от сако и пола, а за второто - тоалет в пъстър десен.

Радева имаше среща и с първата дама на Израел.

Държавният глава Румен Радев взе участие и в гала по запалването на безконечния огън в памет на жертвите на Холокоста в Мемориала „ Яд Вашем “. Той се срещна и с ръководителя на Кнесета Юли-Йоел Еделщайн.

КАК съдебна експертиза ПРОМЕНИ ПЪРВАТА ДАМА ПРЕЗ ГОДИНАТА-СНИМКИ

Десислава Радева: Теорията за благородната неистина ми звучи плахо

Навсякъде го придружаваше и брачната половинка му, която смени три тоалета.

Тоалетът на Радева развълнува "Фейсбук "

Първа фотография на Десислава Радева от Париж - с жилетка и панталон

В заключителната пленарна сесия на Шестия световен конгрес за битка с антисемитизма, който се състои в Йерусалим, пред публика от над 600 души, представляващи държавни управления и неправителствени организации от целия свят, президентът Румен Радев беше показан като държавен глава на народ, избавил цялата своя еврейска общественост в годините на Втората международна война.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР