От 20 часа в сряда до 8 часа в четвъртък,

...
От 20 часа в сряда до 8 часа в четвъртък,
Коментари Харесай

Внимание, шофьори: Ограничения на движението по АМ „Хемус“, ето кога

От 20 часа в сряда до 8 часа в четвъртък, ще бъде лимитирано придвижването в посока Варна от пътен възел „ Буховци “ до пътен възел „ Белокопитово “ на Автомагистрала „ Хемус “ /от км 310 до км 327/. Временната организация на трафика е за изпитвания на пътната настилка, заложени в техническия план за създаване на сектора. Това оповестяват от организация „ Пътна инфраструктура “ АПИ.

16-километровата права беше въведена в употреба на 17 октомври м. година Целта на измерванията, които ще направи изпълнителят на плана, е инспекция на характерностите на пътната настилка – равност, носимоспособност и други По-голяма част от дейностите ще се правят през нощта в работни дни, с цел да не се затруднява трафикът денем и в почивните дни.

При осъществяване на измерванията придвижването ще се пренасочва по път I-4 Търговище – Шумен.

На 3 август, от 20 часа до 8 часа на 4 август, както и през нощта на 8 август, трафикът още веднъж ще бъде спрян единствено в посока Варна в правата от пътен възел „ Буховци “ до пътен възел „ Белокопитово “ на Автомагистрала „ Хемус “ и пренасочен по път I-4 Търговище – Шумен.

От 20 часа на 7 август до 8 часа на 8 август ще бъде спряно придвижването единствено в посока София и пренасочен по първокласния път I-4 Търговище – Шумен.
Необходимо е водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват прецизно поставената пътна сигнализация.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

От АПИ припомнят на водачите да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик, защото се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. Шофирането под влияние на страсти не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите, допълват от АПИ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР