От 20:00 часа тази вечер за гостите на заведенията в

...
От 20:00 часа тази вечер за гостите на заведенията в
Коментари Харесай

От днес на кръчма в Сърбия само с ковид сертификат

От 20:00 часа довечера за гостите на заведенията в ще бъде наложително да показват годен, реши на свое съвещание държавното управление. От на следващия ден, с изключение на с досегашните ваксини, искащите ще могат да се имунизират и с препарата на Moderna.

Решението за коронавирус документите ще важи освен в заведенията за публично хранене, само че и в обектите за залагания, казината, игралните клубове и останалите места, където се провеждат хазартни игри. С това разпореждане работното време на тези обекти към този момент няма да се лимитира, оповестиха от държавното управление.
 Протести в лечебните заведения в Загреб против наложителните коронавирус документи Протести в лечебните заведения в Загреб против наложителните коронавирус документи
Поредица от митинги против въвеждането на наложителни документи за имунизация против COVID-19 се организираха в понеделник в редица болн...

От там обясниха, че коронавирус пропускът в действителност е зеления документ, който всеки жител получава след имунизиране против ковид или след приемане на отрицателните резултати от теста за коронавирус.

Правителството се надява, че това ще усили броя на искащите да се имунизират, защото всеобщата имунизация е единственият метод за победа над пандемията от ковид. Ако тези ограничения не дадат резултат, държавното управление няма да се поколебае и да затегне настоящите сега и да вкара нови противоепидемични ограничения, се споделя в известието.

В момента в Сърбия се ползват четири типа ваксини: китайската Sinopharm, съветската „ Спутник “ и имунизациите на Pfizer и на AstraZeneca. От на следващия ден във всички пунктове за имунизация ще се предлага и препаратът на Moderna.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР