От 2 до 10 юли столичната зала “София” ще бъде

...
От 2 до 10 юли столичната зала “София” ще бъде
Коментари Харесай

Петър Лесов пред Sportal.bg: Не си правим сметки за медали, учим момичетата как да играят

От 2 до 10 юли столичната зала “София” ще бъде хазаин на Европейското състезание по бокс за девойки и девойки. Вчера беше селектиран и отборът на България, който включва 14 състезателки. Момичетата са на лагер в “Дианабад”, където водят подготовка под управлението на треньорите Петър Лесов, Веселин Тодоров, Ангел Тодоров и Мирела Николова.

Старши треньорът Петър Лесов показа особено за Sportal.bg усещанията си от подготовката досега.
 Националният тим по бокс за девойки и девойки преди Екологичен потенциал в София
“Подготовката продължава. Имаме още 10 дни, които са ни най-важните. Досега правихме физическа подготовка и техническа. Сега продължаваме спаринговата седмица, която ще е най-важна и ще забележим коя ще доближи върховата форма. Имаше две двойки, които са в една категория, през вчерашния ден вършиха спаринг, през днешния ден отново. До последния миг ще гледаме и ще вземат участие тези, които си запазят формата.
 Националният тим по бокс за девойки и девойки преди Екологичен потенциал в София
Не си вършим толкоз сметка за медалите. Има си съдии, които да правят оценка. Ние просто ги учим по какъв начин да играят и мисля, че ще имат триумф, в случай че извършват напътствията ни”, сподели Лесов пред Sportal.bg.

Старши треньорът добави, че от началото на годината с тима работи психолог, който доста оказва помощ на девойките в тази нежна възраст.

Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от днешната подготовка ТУК!!!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР