От 2 дни някаква истерия броди из кулоарите на парламента,

...
От 2 дни някаква истерия броди из кулоарите на парламента,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Продължаваме Промяната и Демократична България са в изолация

От 2 дни някаква нервност броди из коридорите на Народното събрание, провежда митинги, бълва неистини в телевизионни студиа, блокира национални медии. Това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов ".

Според нея това е довело до липса на диспути по главните тематики от публичния живот - десетките рецесии и провокациите пред страната.

Тя разяснява, че Народното събрание продължава да взима значими за обществото решения, в отсъствието на " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " от залата. Даде образец със фамилните помощи и обща декларация за България в Шенген.

" Не се интересуват, явно, от тематиките, свързани с горива, с рецесии - миграция, престъпност. Такива неща дали въобще ги вълнуват и дали в миналото биха напуснали Народното събрание в символ на някакъв митинг ", сподели Атанасова.

По думите ѝ Народното събрание работи, а " Продължаваме Промяната и " Демократична България " са в изолираност.

В актуалната обстановка няма ръководещи и съпротива, сега имаме служебно държавно управление и парламент, който може да се занимава с решение на рецесиите или с " митинг за вълшебната флашка ".

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР