От 2 април 2022 Фермерски пазар - Варна, има нов

...
От 2 април 2022 Фермерски пазар - Варна, има нов
Коментари Харесай

Фермерският пазар на Варна от 2 април e в Grand Mall

От 2 април 2022 Фермерски пазар - Варна, има нов необятен дом. Всяка събота в най-големия търговски център на Варна - Grand Mall производителите ще посрещат феновете на здравословната храна. Органичните и чисти артикули от локален генезис ще бъдат ситуирани в слънчевите пространства на обширната зона за хранене на равнище 2.

Само български храни, най-вече от региона, зареждат на щандовете си участниците във Фермерския пазар. Заинтересованите гости могат да беседват персонално с производителя, с цел да научат какъв е пътят на чистата храна. Богат е изборът на млечни артикули, месо и яйца от пасищни животни, сушени месни деликатеси, самун, забъркан с мая и печива от пълнозърнести брашна. Има туршии и консерви от български зеленчуци, направени единствено с натурални съставки. Постещи и вегани могат да открият сурови, веган храни и десерти, сладка, пресни сурови ядки, и още - естествен пчелен мед и пчелни артикули за здраве и хубост.

На Фермерския пазар в Grand Mall могат да се намерят най-чистите и органични зеленчуци, семена, плодове, билки и подправки, отгледани в дребни ферми в района.

Тук е и есенцията на усета на Черноморието - био и крафт вино от чисто отгледаните лозови масиви край морето.

Красотата също може да бъде естествена - производителите са подготвени да споделят тайните на натуралната козметика за лице, коса и тяло със 100% натурални, студенопресовани масла и естествени добавки.

Организаторите на Фермерски пазар - Варна дават обещание скоро да открият и детски работилници, ще има и срещи-разговори за храненето и здравето като философия на живота. И напомнят, че е добре да се пазари в торбички за многократна приложимост.

Работното време на Фермерски пазар - Варна в Grand Mall е всяка събота от 10:00 до 18:00.

Откриването е на 2 април 2022.

Повече открийте в уеб страницата и Facebook страницата на Grand Mall:, www.facebook.com/GrandMallVarna.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР