От 1994 г. насам съществува възможност да бъдете погребани в

...
От 1994 г. насам съществува възможност да бъдете погребани в
Коментари Харесай

Извънземна армия: Мъж иска да изпрати ДНК-то си на Луната с цел клониране

О т 1994 година насам съществува опция да бъдете заровени в космоса след гибелта си .  

Фирмата за галактическо заравяне Celestis изпраща останките на своите клиенти в орбита към Земята. IFL Science показва, че някои хора избират останките им да бъдат изпратени на повърхността на Луната.  

Нишел Никълс, която изигра лейтенант Ухура в " Стар Трек ", е измежду тези, които са избрали небесното заравяне, дружно със основателя на сериала Юджийн Уесли Родънбери и астронавта Л. Гордън Купър.  

В скорошно изявление за New York Times хора, които избират галактически погребения, обрисуваха аргументите за своето решение. 

Man Sends His DNA To Moon In Hope Aliens Will Create An Army Of His Clones
— IFLScience (@IFLScience)
Някои показват, че имат боязън от тъмнината , която обвързват с погребението . Други акцентират като причина любовта им към незнайното

Професора по физика Кенет Ом, който възнамерява да изпрати своята ДНК на южния полюс на Луната, разяснява пред IFL Science, че този вид заравяне дава опция на фамилията на починалия да си мисли за него, когато гледат нагоре към Луната. 

Ом възнамерява да изстреля своята ДНК на Луната и за " на практика " цели. Той показва пред New York Times, че се надява извънземни цивилизации да открият неговата ДНК в бъдеще. По думите му извънземните биха употребявали неговия генетичен материал за нещо вълнуващо. Ом допуска, че извънземните могат да основат войска от негови клонинги, които да бъдат разпределени из цялата галактика. 

Дори да приемем, че извънземните не решат да съберат войска от ваши клонинги по необозрими аргументи, изстрелването на остатъци в космоса включва панихида и обиколка на мястото на изстрелване , последвано от изпращане, което надминава ритуала по кремация. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР