от 1968 г.⚡️ Прочетете цялата статия за MotoriousСпорът най-накрая приключи.В

...
от 1968 г.⚡️ Прочетете цялата статия за MotoriousСпорът най-накрая приключи.В
Коментари Харесай

Съдия нарежда на службата на шерифа да върне конфискуваното Camaro

от 1968 година

⚡️ Прочетете цялата публикация за Motorious

Спорът най-сетне завърши.

В окръг Болдуин, областен арбитър Кларк Станкоски неотдавна издаде твърдо решение против шерифската работа на окръга за „ непозволено и нелегално “ изземване на Camaro от 1968 година, принадлежащо на Томас Хадли, гражданин на Рабун. Обратът в приказката е, че сега колата е при мъж от Канзас, който я е съобщил за открадната преди две десетилетия.

Съдия Станкоски, който преди този момент се произнесе против шерифската работа, в този момент им даде и щата Алабама 43-дневен ултиматум да върне транспортното средство на Хадли. Въпреки че окръжният прокурор на окръг Болдуин Робърт Уилтърс уточни евентуално обжалване, той се въздържа от по-нататъшен коментар по случая.

Спорът произтича от покупката на Camaro от Хадли през 2016 година След следствие от Министерството на приходите на Алабама Свързали идентификационния номер на транспортното средство (VIN) с откраднато транспортно средство, заместник-шерифът на окръг Болдуин изискал от Хадли да съобщи колата. След неговия отвод те извършиха заповед и иззеха автомобила, като го предадоха на ищеца от Канзас единствено минути преди да бъде издадена краткотрайна ограничаваща заповед.

Съдия Станкоски разкритикува метода на шерифската работа, заявявайки, че потреблението на наказателни процеси за улеснение на гражданска отбрана е нелегално. Той означи, че никой от забърканите заместници не е считал Хедли за престъпно следствие, нито е възнамерявал да извърши арест, което прави закупуването на заповед както погрешно, по този начин и нелегално.

Защитата на Хадли е, че той законно е придобил колата от гражданин на окръг Болдуин който го е имал от няколко години. Неговият юрист твърди, че VIN, подобаващ на откраднатата кола, е от сменена част и не отразява същинската еднаквост на колата.

Решението на арбитър Станкоски не се задълбочава в разногласието за благосъстоятелност, само че предлага въпросът да бъде позволен в верния конгрес с клетвени показания от ищци. Случаят акцентира сложността на разногласията за благосъстоятелност на коли, изключително свързани с ретро транспортни средства с мътна история.

Източник: Fox10

Регистрирайте се за бюлетина Motorious. За най-новите вести ни следвайте във Фейсбук, Twitter и Instagram.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР