От 18:00 до 21:00 часа се спира движението на пътни

...
От 18:00 до 21:00 часа се спира движението на пътни
Коментари Харесай

Затварят централни булеварди, причината - мащабното недоволство на привържениците на канарчетата

От 18:00 до 21:00 часа се стопира придвижването на пътни транспортни средства по част от два съществени булеварда в Пловдив. Причината е проведеният протестна почитателите на " Ботев " Пловдивзаради градежа на клубния им стадион.

Бул. „ Шести септември “ се затваря от кръстовището с бул. „ Руски “ до това с бул. „ Цар Борис III Обединител “ и от там – до кръстовището с ул. „ Никола Войводов “, а бул. „ Цар Борис III Обединител “ – от кръстовището с бул. „ Марица-юг “ до това с бул. „ Христо Ботев “.

За този интервал от време се трансформират маршрутите на 17 линии от всеобщия публичен вътрешноградски превоз – №1, 6, 7, 9, 11, 15, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 37, 44, 93, 99 и 116.

За цялостна бистрота при разходване на обществените средства при градежа на стадион „ Христо Ботев “ упорстват проведените последователи на „ Ботев Пловдив “. Феноветена жълто-черните желаят още кметът на Пловдив Здравко Димитров да замрази незабавно заплащанията по клубния стадион, прочут като Колежа, до момента в който не бъдат изчистени всички нередности по създаване му. Феновете изготвиха и личен разбор на осъществените действия досега.

Своеобразното разследванее предизвикано от некачественото строителство на оборудването и най-много от неспазването на обещанията и периодите от страна на възложител и реализатор, съобщи пред Дарик от името на последователите на „ Ботев " ПловдивЖивко Стамболиев. По думите му, анализът не е бил изработен преди време, защоточак в този момент са съумели да получат част от желаните от възложителя документи по дотъкмяване на стадиона.

Организираните последователи на Ботев Пловдив са безапелационни, че ще продължат да търсят истината за градежа на Колежа до последно.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР