От 17 февруари Швейцария отменя повечето социални ограничения, наложени поради

...
От 17 февруари Швейцария отменя повечето социални ограничения, наложени поради
Коментари Харесай

Швейцария отменя повечето ограничения срещу COVID-19

От 17 февруари Швейцария анулира множеството обществени ограничавания, наложени заради разпространяването на ковид. Това заяви държавното управление на страната.

Според решението носенето на маски и притежаването на Коронавирус документ към този момент няма да се изисква при посещаване на магазини, заведения за хранене, културни институции и други публични места. Изискването за носене на маски на работното място и рекомендацията да се работи от вкъщи също ще станат невалидни.

" Епидемиологичната конюнктура продължава да се развива позитивно. Високото равнище на имунитет измежду популацията прави малко евентуално здравната система да бъде претрупана, макар продължаващата висока циркулация на вируса ", се споделя в официалното съобщение, в което се акцентира, че страната е " основала условия за бързо нормализиране на обществения и икономическия живот ".

До края на март към момента би трябвало да се носи маска, когато се употребява публичен превоз и се посещават здравни заведения. Тези, които са дали позитивен резултат за ковид, към момента би трябвало да съблюдават карантина.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР