От 17 до 20 май тази година ще се състои

...
От 17 до 20 май тази година ще се състои
Коментари Харесай

Национален воден поход по горното течение на Струма започва от утре

От 17 до 20 май тази година ще се състои националния воден поход по горното течение на р.Струма. Организатор на похода е клуб по воден туризъм "Струма 2012 " към туристическото сдружение "Осогово " в Кюстендил, оповестиха от сдружението.

Походът цели да запознае участниците с естествените забележителности по горното поречие на река Струма, да разпространява водния туризъм в региона, да усъвършенства техническите и физически умения на практикуващите воден туризъм в бързотечащи води.

Началото на похода е на следващия ден - 17 май, от местността Чардака, село Раждавица, област Кюстендил. По време на целия поход бивакът ще бъде стационарен в местността Чардака, село Раждавица. Ще има и проведен превоз за транспортиране на участниците и тяхната екипировка от базовия лагер до старта на стадия за съответния ден и от финала на стадия назад до базовия лагер.

В похода могат да вземат участие всички практикуващи воден туризъм в проведени клубове или независими участници, които имат добра физическа и техническа подготовка за упражняване на воден туризъм в бързо течащи води.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР