От 17.12. 2021 година до 17.01. 2022 година НАТО и

...
От 17.12. 2021 година до 17.01. 2022 година НАТО и
Коментари Харесай

Запад, опомни се!

От 17.12. 2021 година до 17.01. 2022 година НАТО и Съединени американски щати имаха опция да отговорят на упованията на Русия за сигурност. Всеки образован човек би следвало да схваща, че сигурността би трябвало да подсигурява мир, и че единственият цивилизационен избор на масата е мира. Имитацията на дипломация в упоменатия интервал освен не проумя потребността от мирни съглашения, а в противен случай, натрапчиво втвърди нападателната реторика и демонстративните дейности към непреклонност.

На 24.02.2022 година Русия стартира пълномащабна военна интервенция. Президентът на Съединени американски щати и министър председателят на България, както и редица други изповядващи западни, а затова евро-атлантически полезности, ясно артикулираха от първия момент и не стопираха да повтарят, че войната е избухнала при липса на провокация . Защо е нужно това конкретизиране, както и за какво непрекъснато се повтаря то, остава мистерия. В резултат на възмущението си Западът започва пълнометражни наказания и като носители на материални рационални полезности първо се насочи към прекъсване на паричния поток и оборот, с което съумя да срине съветската рубла и съветската борса. Разбира се, несъмнено е че има вложители, които биха показали интерес към втората. Все отново там са и акциите на Газпром, към който всекидневно се вливат 700 милиона $ от Западна Европа. Но би трябвало да си даваме и сметка, че отражението на финансовата рецесия касае целия 160 милионен съветски народ . Модата „ да унищожим Русия “ се разлива в завист: да изгоним съветските студенти, да изгоним съветските спортисти, да изгоним съветските учени, да накажем всеки, който дръзне да каже една дума в отбрана на Русия. Може би ще последва: да не слушаме съветска музика, да не гледаме съветски филми, да не приказваме съветски - мразете всичко съветско!

Запад, опомни се! С цялото си схващане, че ти си притежател на транссексуални и трансхуманни ценности; че ти си вярваш, че можеш да бъдеш климатично безпристрастен (ама не се лишаваш от съветския газ); че ти харесваш и произвеждаш филми с принуждение, гибел, зомбита, порно, изнасилвания и гадости потопени в пуканки; че ти се тровиш с ГМО в излишък; че демокрацията ти не е нищо друго с изключение на законна форма на тирания, при която твой членове като Австрия, Канада и други задължават народа си да се инжектира; че ти спираш масмедийния поток от информация, който опонира на формалните ти опорни точки; че ти работиш със притежателите на обществените мрежи, с цел да цензурираш и елиминираш инакомислещите; че ти страдаш от параноя на изключителност, която се реализира единствено в хедонизм, а това значи занемаряване в духовното развитие; че ти не си света и няма да бъдеш, тъй като има изток, север и юг; … с цялото си схващане, че не разбираш православната цивилизация и не харесваш нито буквите ѝ, нито полезностите ѝ;… с цялото си схващане за твоя цивилизационен тупик целящ способени, промити биоединици подлежащи на цифрово съгласуване след зеления преход… аз те апелирам, опомни се!

Сега имаш късмет вместо да изолираш, да наказваш, да гониш цялостен един популярен народ, то да мислиш, да приказваш, да правиш мир с схващане за конфликта на цивилизациите, както и с самопризнание или проява (ако можеш) на предимство, което дефакто няма материално изражение .

Запад, опомни се! Алтернатива на мира няма!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР