От 16 април във всички магазини на веригата в цялата

...
От 16 април във всички магазини на веригата в цялата
Коментари Харесай

Jeans By LIDL – модерни дънки, създадени по технология, щадяща природата

От 16 април във всички магазини на веригата в цялата страна ще се оферират дамски и мъжки модели на дънки лична марка Esmara/Livergy, създадени по специфична технология Archroma, щадяща околната среда. Технологията включва способ на боядисване, посредством който се реализира с до 92% по-малък разход на вода и до 30% по-малък разход на сила, като в това време тя подсигурява и висока резистентност на цветовете.
Екологичният метод е по едно и също време известен и резистентен тренд в стилната промишленост и към този момент се постанова като характерен знак за принадлежност към кръга на същински виновните фешън почитатели. Почти всички огромни марки оферират свои „ зелени “ серии, а към този момент към тях се причислява и наличната мода, предлагана от Лидл.
Моделите са в най-актуалните фешън визии за сезон пролет/лято 2020 – тънък фит и супер скини фит. Предлагат се в многообразие от цветове и гами - мрачен и ярък деним за дамите и Navy blue и сив за мъжете – наситени цветове, естествени материи и съвременна визия. Съчетани с комфортен, памучен бял топ – Archroma jeans ще се трансфорат в съвършена и стилна пролетна визия, както вкъщи, по този начин и за на открито.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР