От 13 юни Венера, която покровителства любовните връзки, красотата, чувството

...
От 13 юни Венера, която покровителства любовните връзки, красотата, чувството
Коментари Харесай

Венера преминава в Лъв! Прочетете съветите на планетата на любовта

От 13 юни Венера, която покровителства любовните връзки, хубостта, възприятието за хармония и естетика, ще се намира в зодия Лъв, поради което ще придобие от характерностите на огнената зодия.

Тъй като Лъвовете обичат да са в център на внимание, до момента в който Венера се намира на тази територия, самочувствието за външния ни тип ще зависи от похвалите и комплиментите на близките.

Ще търсим самопризнание за персоналните си качества, а запознанствата през този интервал имат огромен късмет да се трансфорат в сериозна връзка.

Любовните взаимоотношения през този интервал ще са превзети от ентусиазъм. Лъвът е буен знак, поради което може да се влюбваме бързо и незабелязано.

През идващите седмици ще се съсредоточим върху артистичната страна на живота и както по въпроси за хубостта, по този начин и за работата ще търсим представителност и нещо, с което ще привличаме внимание.

Творческата сила нараства, когато Венера се движи в Лъв и без скрупули може да загърбим част от сериозните си задължения и да се заемем с по-креативни каузи.

Когато планетата на любовта се намира в знака, който непрестанно търси развлечение, е допустимо да срещнем новата си половинка на дискотека, на курс по танци, заведения за хранене, концерти, изложения или места за отдих.

 Зодия Лъв

Зодия Лъв се свързва и с децата, поради което през идващите няколко седмици ще изпитваме огромно наслаждение от игрите с малчугани и заниманията с тях.

Понеже Венера ръководи и сферата на финансите, до момента в който се движи в Лъв, ще печелим по-лесно от изкуство, шоубизнес и търговия с първокласни стои. Бъдете по-смели и уверени, когато представяте плановете си.

Демонстрирайте намерено качествата, с които се гордеете, и възприятията си към другите, а в случай че спечелите нещо, постарайте се да бъдете великодушни и да почерпите.

В коя сфера ще привличаме внимание с външния си тип, артистичността и ще забавляваме близките, може да разберете, като ревизирате кой дом от наталната ви карта се ръководи от Лъв.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР