От 13 до 19 юни на територията на страната е

...
От 13 до 19 юни на територията на страната е
Коментари Харесай

Спецоперация в Сливен

От 13 до 19 юни на територията на страната е в ход профилирана полицейска интервенция за надзор на водачите на товарни коли и рейсовете, оповестиха от ОДМВР-Сливен. Аналогични дейности се организират не територията на всички страни, членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция Roadpol. В инспекциите у нас вземат участие чиновници на Пътна полиция и изпълнителните организации „ Автомобилна администрация “ и „ Главна ревизия по труда “, като при нужда ще бъдат включени и чиновници от Криминална и Икономическа полиция.

При инспекциите екипите на ОДМВР-Сливен наблюдават за съблюдаване на времето за отмора от водачите, недопускане на нарушавания на скоростните режими, недопускане ръководство след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, както и за транспорт на необезопасени товари и претоварване. До края на седмицата на територията на ОДМВР-Сливен са планувани интервенции по метода широкообхватен надзор.

В календара на Roadpol е заложено сходни интервенции да се реализират четири пъти в годината. Причината - при настъпване на пътен случай с сходен тип транспортни средства, последствията постоянно са тежки.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР