От 13 декември правителството работи под постоянен риск, че нещо

...
От 13 декември правителството работи под постоянен риск, че нещо
Коментари Харесай

Събев: Имаме ясен план как да работим като правителство на малцинството

„ От 13 декември държавното управление работи под непрекъснат риск, че нещо няма да се случи. Опитваме да променим нещата, а те не се случват заради вътрешни аргументи. Тази обстановка е непрекъсната ”. Това съобщи транспортният министър Николай Събев пред Нова телевизия.

„ Оттук нататък задачата е елементарна – разгласяваме държавно управление на малцинството, въпросът е ще има ли 12 депутати. Станаха нервни, че не се случи избора на централен банкер. Когато взехме решение да влезем в еврозоната, още веднъж имаше овакантяване на четиримата министри от Министерски съвет. Станаха доста нервни и започнахме да си задаваме въпроса какво се случва ”, продължи Събев.

„ Една от законодателните промени, които би трябвало да бъдат осъществени, е актуализацията на бюджета. Има неща, които ни сплотяват, и неща, по които има разногласия. Като държавно управление на малцинството започваме да работим с всеки един от депутатите, с всяка парламентарна група. Налага се да работим с всеки един народен представител да потърсим общи точки, където успеем ”, сподели Събев. И акцентира, че актуализацията на бюджета би трябвало да мине.

„ Имаме явен проект по какъв начин да работим като държавно управление на малцинството. Ако не се случи това, отиваме на избори ”, сподели Събев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР