От 13.00 часа, в София – хотел „Рамада“, ще се

...
От 13.00 часа, в София – хотел „Рамада“, ще се
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще открие конференция за заплатите

От 13.00 часа, в София – хотел „ Рамада “, ще се организира конференция, на която ще бъде разгласен стартът на Алианса за доближаване на заплатите в Европа. Това оповестиха от пресцентъра на КНСБ.

Участие в нея са удостоверили министър председателят Бойко Борисов, комисарят по заетостта и обществените въпроси Мариане Тийсен, президентът на Международната конфедерация на профсъюзите Шарън Бъроу, генералният секретар на Европейската конфедерация на профсъюзите Лука Визентини, шест европейски обществени министри, евродепутати от главните политически сили, представители на BUSINESS Europe, CEEP, UEAPME.

Стартът на срещата ще бъде даден в 13:00 часа с конференция в зала „ Мерджан “, 2 ет на хотел „ Рамада “, в която ще вземат участие Лука Визентини, президентите на КНСБ Пламен Димитров, на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов и обществения министър Бисер Петков.

Алиансът за доближаване на заплатите е самодейност на Европейската конфедерация на профсъюзите, която цели да събере представителите на Европейската комисия, най-големите бизнес организации в Европа, ръководители на мултинационални компании и синдикати в опит да реализират доближаване на възнагражденията на континента на правилото „ равно възнаграждение за еднакъв труд “.

Тя бе подкрепена от българското държавно управление и персонално от премиера Бойко Борисов на среща с президентите на КНСБ Пламен Димитров и на ЕКП Лука Визентини при започване на годината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР