От 12 до 20 октомври в Интер Експо Център предстои

...
От 12 до 20 октомври в Интер Експо Център предстои
Коментари Харесай

Top Rent A Car ще подари безплатен наем на Tesla на Aвтомобилен Салон 2019

От 12 до 20 октомври в Интер Експо Център следва да се организира 24-тото издание на “Автомобилен салон София 2019”. Мащабното ревю е част от формалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), който включва единствено 12 изложби в света за годината.

11 000 кв. м повърхност, 36 автомобилни марки, 70 експоната, 60 000 гости – това чакаме да забележим на автомобилното събитие. Освен огромните автомобилни представителства, особено място имат и съпътстващите бизнеси, а тази година Top Rent A Car ще взе участие и то посредством две изложбени площи – в Зала 5 и Зала 6. На тях ще бъдат ситуирани експонати от най-търсените модели коли, а в духа на различните технологии за задвижване ще участва, несъмнено, и Tesla Model S 75 D.

С нея е обвързвана и една от специфичните изненади на Top Rent A Car за посетителите, а точно опцията за продобиване на безвъзмезден 5 –дневен наем на първокласния електрически автомобил. Ще има и още много изненади, за които можете да ревизирате на щандовете на Top Rent A Car в Зала 5 и Зала 6.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР