От 12:18ч до 17:40ч Луната ще се движи на празен

...
От 12:18ч до 17:40ч Луната ще се движи на празен
Коментари Харесай

Ден на енергиен обрат

От 12:18ч до 17:40ч Луната ще се движи на луфт. В това време да не се стартират нови и значими каузи, не се предлага да подписвате контракти, да купувате битова техника, автомобил. Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора.

Луната е в символ Дева до 17:39ч

Може да се появят търкания с близките. Възниква предпочитание човек да се меси в работите на другите без да го молят. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Да се употребяват повече плодове и зеленчуци. Най-доброто време за главно разчистване на дома.

В 17:39ч Луната минава в хармоничният знак Везни.

Уязвими стават са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Продължава 9 лунен ден до 14:30ч на 31 май (от 13:17ч на 30 май)

Време на енергиен поврат. Може да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Опасен ден носещ самозаблуди, измами. Нежелателно е всяко напрежение. Не би трябвало нищо да се възнамерява и да не се стартират нови каузи. Откажете се от значими срещи и огромни покупки.

Да се лимитират контактите с други хора и да се заобикалят разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения. Очистване на пространствата физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този интервал са потребни.

Доминиращ 10 лунен ден от 14:30ч на 31 май до 15:44ч на 1 юни

Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни. В този ден човек е кадърен обективно да прави оценка своите благоприятни условия. Плановете могат да се приведат в деяние. Денят е работлив, само че това ще стане откакто свърши празнят ход на Луната.

Десетия лунен ден е удобен за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, родственици, децата си, своето семейство. Може да организирате взаимна фамилна вечеря. Не се предлага усамотение. По-малко страсти! Избягвайте фамилните разногласия и спорове по всевъзможен начин другояче зародилия спор ще остане в фамилията за дълго, нагледно казано „ ще пусне корени”.

Този ден носи мощ и сила. Ако въпреки всичко чувствате крах на силите и неприятно въодушевление, ще би трябвало съществено да измененията своя метод на живот към по-здравословен и изобщо да се заемете по-сериозно със здравето. Не би трябвало да се гладува. Полезно е да се пият повече течности.

Сега е време за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, единствено в типичен вид.

12 безоблачен ден - В този безоблачен ден става астрално изчистване и събуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. Получаваме толкоз, колкото сме заслужили. Може да се отпуснете и да се оставите на потока на събитията. Проявете откровеност, добрина, миролюбие, състрадание. Нахранете гладните животни и птици, дайте им и вода.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР