От 11 до 14 юни, в зала Тончо Русев“ на

...
От 11 до 14 юни, в зала Тончо Русев“ на
Коментари Харесай

Вижте топ селекцията от филми, включени във фестивала „КиноВаканция“

От 11 до 14 юни, в зала „ Тончо Русев “ на НХК, феновете на седмото изкуство ще се пренесат в ново кино измерение с фестивала „ КиноВаканция “.

Събитието ще показа пред бургаска аудитория лауреатите от двата огромни фестивала „ Златна роза “ във Варна и „ Златен ритон “ в Пловдив. По този метод жителите и гостите на Бургас ще могат да се насладят на най-хубавото от най-хубавото, ставайки очевидци на резултатите от двете блестящи съревнования.

Фестивалната стратегия ще протече при вход свободен, като включва топ селекция от хитови заглавия, измежду които „ Бягство “, „ Авантюриста “, „ Болт “, „ В сърцето на машината “, „ Като за последно “. Част от прожекциите ще бъдат придружени от вълнуващи срещи с екипите, осъществили филмите.

Организатор на фестивала е Национален кино център, а концепцията за него се заражда заради потребността да бъде показвано най-хубавото от актуалното българско кино, за възстановяване неговия имидж и по-непосредствен контакт с публиката. През последните години най-новото българско кино потвърждава своя напредък и справедливо място на картата на международното кино, а Бургас се постанова като най-предпочитаната дестинация за неговото реализиране и показване, считат уредниците.

Не пропускайте да станете част от това първо по рода си кино прекарване!

Събитието се реализира с поддръжката на Община Бургас.

Вижте цялостната стратегия и анотация за филмите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР