От 11 декември 2021 до 10 януари 2022 г. Софийската

...
От 11 декември 2021 до 10 януари 2022 г. Софийската
Коментари Харесай

Софийската филхармония представя празнична селекция в онлайн концерти

От 11 декември 2021 до 10 януари 2022 година Софийската филхармония и платформата Neterra.TV+ показват първия по рода си онлайн фестивал за феновете на класическата музика.

Специалната селекция от 12 концерта по случай коледните и новогодишните празници е подбрана персонално от шефа на Националния оркестър маестро Найден Тодоров. Тя включва впечатляващи осъществявания на Берлинската, Виенската и Нюйоркската филхармония, Лондонския симфоничен оркестър, както и два брилянтни концерта на Софийската филхармония.



Ценителите на класическа музика ще могат да се насладят на диригентите Херберт декор Караян, Даниел Баренбойм, Валери Гергиев, Густаво Дудамел, на именитите солисти Джошуа Бел, Евгений Кисин, Марта Аргерич, Даниил Трифонов, Хърби Хенкок, както и на оперните звезди Анна Нетребко, Йонас Кауфман, Томас Хемпсън и Аида Гарифулина.



Селекцията ще е налична сред 11 декември 2021 година и 10 януари 2022 година на онлайн платформата Neterra.TV+ за територията на България, като искащите могат да закупят билети както за обособен концерт, по този начин и пакетни билети за 3, 6 или всички 12 концерта. Потребителите могат да закупят другите типове билети за достъп без нужда от абонамент.

Софийската филхармония постоянно се е стремила да бъде близо до своята аудитория и да я среща с изключителни гении от страната и всички краища на света. Радвам се, че с помощта на платформата Neterra.TV+ тези срещи могат да стават в уюта на личните ни домове. Убеден съм, че концертите, които сме избрали, ще допринесат за една по-бляскава празнична атмосфера. Желаем ви радостни празници и прелестни страсти с класическата музика и околните хора, споделя маестро Найден Тодоров.





Билетите за онлайн фестивала, показан от Софийската филхармония и Neterra TV+ са налични без абонамент за цяла България, като се оферират следните разновидности: 1 концерт - 10 лева, 3 концерта - 20 лева, 6 концерта - 35 лева, всички 12 концерта - 50 лева Вече може да ги намерите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР