От 10 години тази програма е синоним на високо качество

...
От 10 години тази програма е синоним на високо качество
Коментари Харесай

WinX DVD Ripper Platinum – гладко рипване и бекъп на DVD

От 10 години тази стратегия е синоним на високо качество и скорост при дигитализиране на всевъзможни видове DVD-та. Вземете я в този момент като подарък!

За 10 години WinX DVD Ripper Platinum е изтеглена 70 милиона пъти за бекъп и дигитализиране на DVD

Макар че светът навлезе в ерата на стрийминга, положителното остаряло DVD към момента е настоящо . Много хора поддържат DVD сбирки с типичен филми, домашни видеа, концерти онлайн и нови заглавия, които не са налични в стрийминг услугите . За всички тях е значимо да се грижат за дисковете си, с цел да не изгубят скъпо наличие. А това става с подобаващ програмен продукт, кадърен да се оправи с немалкото проблеми при работата с DVD.

Дигитализирането на DVD носи редица преимущества. То ще ви разреши да съхранявате и управлявате видео наличието по-удобно – да вземем за пример на твърдия диск – и също така ще можете да го възпроизвеждате безпроблемно на всевъзможни устройства, включително смарт телефони и таблети, компютри и други – където и когато пожелаете.

Добавете към това и спокойствието, че в случай че истинският DVD диск се повреди, ще имате на разположение негово цифрово копие. Не на последно място, дигитализирането с верния програмен продукт отстрани постоянно срещани проблеми при потребление на DVD – да вземем за пример, когато оптичното устройство не може да възпроизведе видеото от диска по някаква причина.

Правилният инструмент – WinX DVD Ripper Platinum

Над 70 милиона души по света към този момент са изтеглили софтуера за бекъп и дигитализиране WinX DVD Ripper Platinum, който е на пазара от 2009 година. Тази усъвършенствана стратегия е потребна в редица сюжети:

WinX DVD Ripper Platinum дава отговор в най-голяма степен на условията на потребителите при сходни задания, тъй като:

WinX DVD Ripper Platinum е лесна за потребление, бърз и мощен DVD рипер, който се оправя с всевъзможни носители, включително такива с районни кодове, нови DVD с 99 заглавия, остарели и развалени DVD, проблематични за възпроизвеждане дискове и така нататък

WinX DVD Ripper Platinum прави дигитализирането на DVD в три елементарни стъпки

Програмата се употребява както от експерти, по този начин и от елементарни консуматори – от всички, които се нуждаят от бекъп и рипване на DVD. Открай време тя е синоним на висока скорост и качество при сходни задания. Всяка година потребителите по света обръщат с нея над 3,6 милиона диска от разнообразни студия, сочи статистика на разработчика.

WinX DVD Ripper Platinum може да прави бекъп и рипване на всевъзможни видове DVD

WinX DVD Ripper Platinum рипва DVD-тата в цифрови файлове единствено с три елементарни стъпки – зареждане на DVD, избор на първоначален формат, пускане на конверсията – и за по-малко от 5 минути, тъй че да гледате обичаните си филми и домашни видеа на компютри, мобилни устройства, HDTV, конзоли за игри, медийни плейъри и други, без неточности и със опазване на истинското качество. В допълнение, програмата поддържа и някои базови варианти за редактиране на видеото.

WinX DVD Ripper Platinum поддържа голям брой профили за всевъзможни устройства

Качество без компромис

WinX DVD Ripper Platinum се слави с високо качество при дигитализиране на DVD. Видеото и аудиото на изхода на програмата имат същото качество като оригинала. Това се дължи на усъвършенствания High Quality Engine енджин, употребен от софтуера при бекъп и рипване на DVD. Нещо повече, цялостното хардуерно ускоряване усилва скоростта на видеообработката при опазване на истинското качество.

Програмата прави бекъп на DVD без загуба на качество – клониране 1:1 на DVD в ISO облик, в DVD директория, прекопирване на основно/пълно заглавие и бекъп на DVD в MPEG2 файл за 5 минути. Програмата може да рипва DVD/ISO образ/папка към всеки формат, който е използван за мобилни устройства, тв приемници, облачни услуги, стрийминг сървъри, тв приемници и други устройства за гледане на видео.



Най-бързият DVD рипър

Освен с безкомпромисно качество, WinX DVD Ripper Platinum се отличава с извънредно висока скорост на работа. Програмата е способна да рипва двучасово DVD до MP4 (H.264) единствено за 5 минути, при скорост 47x скорост, с до 500 fps. Това се случва с помощта на неповторимото хардуерно ускоряване от равнище 3, което се възползва в оптималната степен от опциите на Intel, Nvidia и AMD GPU, както и от многоядрените CPU, Hyper-threading и декодиращи технологии. При някои други стратегии рипването може да отнеме до 2 часа.

В таблицата по-долу са показани параметрите при бекъп на DVD към MP4 с WinX DVD Ripper Platinum:

Поддържа всички DVD

Има най-различни стратегии за бекъп и рипване, само че доста от тях не могат да се оправят с всички видове DVD, включително Disney DVD-та с 99 заглавия, криптирани и предпазени против прекопирване носители, и ще генерират неточности от рода „ недействителен източник ”, „ изчезнало заглавие ” и други За разлика от тези стратегии, WinX DVD Ripper Platinum поддържа всички видове DVD, включително предпазените с DRM против прекопирване. Програмата преодолява районните ограничавания и отбраните.

WinX DVD Ripper Platinum като подарък за BlackFriday

Можете да се възползвате от всички преимущества на тази стратегия гратис! В момента тече акция WinX DVD Ripper Platinum Black Friday giveaway, в границите на която Digiarty Software подарява по 500 лицензни копия всеки ден. Кампанията ще продължи до 9 декември.

Подаръчната версия ще ви даде цялостната функционалност на програмата, само че не включва безвъзмездни доживотни актуализации. Ако желаете да получавате ъпдейди, можете да се възползвате от още едно атрактивно Black Friday предложение – 55% отстъпка от общоприетата цена на платената версия за Windows или Mac. Така ще се сдобиете с най-новата версия на програмата – WinX DVD Ripper Platinum за $29,95 вместо за $67,95.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР