От 10 часа днес на трета поредна сесия на Общински

...
От 10 часа днес на трета поредна сесия на Общински
Коментари Харесай

Общинският съвет за трети път гледа бюджета на Варна

От 10 часа през днешния ден на трета поредна сесия на Общински съвет ще бъде изработен опит да бъде признат бюджета на Варна, напомня.

На предходните две съвещания на процедура въобще не се стигна до гласоподаване на бюджета. На първото поради напрежение към програмата за ръководство и предписание с общински парцели сесията по този начин и не бе приключена и бе отсрочена. На второто съвещание се оказа, че поправената стратегия, от която отпаднаха парцели за продажба, не е престояла задоволително на уеб страницата на Общински съвет, с цел да бъде гласувана. Без нея пък се обезсмисля гледането на бюджета. Това накара кметът Благомир Коцев да предложи точките да се отсрочат до приключване на нужния период и насрочване на нова сесия за гласоподаване на бюджета и програмата.

На съвещанието в понеделник ще се направи следващ опит и да бъде определен времeнно изпълняващ длъжността кмет на регион „ Одесос “. На последните две сесии триумф не бе реализиран. Изборът беше сред двамата зам. - районни кметове все още Атанас Христов и Емилия Христова. При последното съвещание бе извършено скрито гласоподаване с бюлетина. На дамата не и доближи единствено един глас, с цел да събере нужните 26.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР