От 10:00 протестиращи от “Системата ни УБИВА, “Изправи се, Орлов

...
От 10:00 протестиращи от “Системата ни УБИВА, “Изправи се, Орлов
Коментари Харесай

Майките от „Системата ни убива“: Елате и ни подкрепете, готвят се да ни изхвърлят от парламента

От 10:00 протестиращи от “Системата ни УБИВА ”, “Изправи се ”, Орлов град и палатков лагер “Ректората ” сме в деловодството на Народно събрание и о тказваме да напуснем постройката, до момента в който Бойко Борисов не подпише декларация, че си подава оставката и е склонен и поддържа настояванията на митинга, или всички депутати не подпишат сходна декларация, в обществената мрежа фейсбук.
С нас има и човек с тежки увреждания. Отказан ни е достъп даже до тоалетната... А сега се приготвя изхвърлянето ни от социална постройка, до която всеки един жител на тази територия би трябвало да има право на свободен достъп !
Решени сме да останем до приемане на оставката на кабинета Борисов 3! НО съдебна експертиза НУЖДАЕМ И ОТ ПОДКРЕПА ОТВЪН!

 Протестиращи се барикадираха в Народното събрание, отхвърлят да го изоставен без оставки (ВИДЕО) Протестиращи се барикадираха в Народното събрание, отхвърлят да го изоставен без оставки (ВИДЕО)
Майките от „ Системата ни убива “, дружно с още няколко организации, свързани с митингите, влязоха в Партийния дом, с цел да по...
Моля, елате пред страничния вход на Народно събрание от към Дондуков (входа на деловодството) с цел да ни подкрепите, пишат още те.
Те демонстрираха и фотоси на жандармеристи, които блокират входа на деловодството.

Припомняме, че по-рано те оповестиха, че са там, тъй като чакат депутатите да дойдат и да разпишат 240 заявления, в които споделят, че поддържат митинга, приканват членовете на Висш съдебен съвет да изискат оставката на основния прокурор, декларират, че са срещу Конституцията на ГЕРБ и че са съгласни Народното събрание да бъде необуздано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР